Nicklas Sahl, børn, iphone, video, mobil, rigshospitalet

Nicklas Sahl giver koncert for syge børn på Rigshospitalet for KidsAid. Ungerne optager oplevelsen så de kan dele den med deres venner på de sociale medier.

 

Nicklas Sahl, portratfotografi, sanger, hitmager

Portræt af Nicklas Sahl på Rigshospitalet til KidsAid.

 

Nicklas Sahl, koncert, rigshospitalet, sanger

Nicklas Sahl er med til at give en unik oplevelse for syge børn og unge for KidsAid på Rigshospitalet.

 

Nicklas Sahl, koncert, video, mobil, telefon, børn

Nicklas Sahl er et hit blandt unge og børn. Oplevelsen bliver optaget på deres mobiltelefoner.

 

Nicklas Sahl, børn, ballon, koncert

Ung pige venter spændt på at Nicklas Sahl skal give koncert for børn og unge på Rigshospitalet for KidsAid.

 

KidsAids primære formål er at skabe Unikke Oplevelser for syge og sårbare børn og unge i Danmark. Dette gælder ikke kun for børn og unge, men også deres familier. Hvert år når vi ud til ca. 1200 børn og deres familier.

I KidsAid ved vi, at Unikke Oplevelser gør en stor forskel, og giver dem et pusterum i en svær dagligdag. Oplevelserne spreder glæde og skaber positiv indvirkning på et ofte langt sygdomsforløb.

Udover Unikke Oplevelser donerer KidsAid penge til børneafdelinger på landets hospitaler, så vi i fællesskab kan implementere forbedringer, der gør en forskel for børnenes ophold.

Vi skaber Unikke Oplevelser og forbedringer på landets hospitaler gennem vores årlige indtægter. KidsAid har et stærkt team, ambassadørkorps og netværk, der yder en indsats og som er med til, at vi kan skabe massere af Unikke Oplevelser for syge og sårbare børn og unge.