Zinkhuset, lejeligheder, airbnb, nordhavn, arkitekturfotograf, københavn

Et af de mere bemærkelsesværdige byggerier på Amerika Plads. Huset, som rummer 60 ejerlejligheder, er formet som en kube, der er i den ene står på søjler.

 

Zinkhuset, lejeligheder, airbnb, nordhavn, arkitekturfotograf, københavn

Zinkhuset er et moderne byggeri på Amerika Plads, Nordhavn, Østerbro. Der er 60 ejerlejligheder, Arkitekt er Hvidt & Mølgaard A/S.

 

Zinkhuset, lejeligheder, airbnb, nordhavn, arkitekturfotograf, københavn, østerbro

Zinkhuset på søjler.

Zinkhuset med lejeligheder i Nordhavn. Amerika Plads er betegnelsen for det byudviklingsområde der ligger i den tidligere Søndre Frihavn på Østerbro i København. Ved Kalkbrænderihavnsgade og Dampfærgevej. Området er resultatet af en videreudvikling af den sydlige del af det tidligere Søndre Frihavn. Til en blandet anvendelse der består af boliger, kontorer og detailforretninger. Som kombinerer konverteret historiske bygninger og moderne arkitektur.
Den tidligere Frihavnens Station er blevet sat i opbevaring under ombygningen og er nu placeret i midten af pladsen, hvor den fungerer som en café. Navnet på området, ligesom Amerikakaj, dens havnefront, er en henvisning til de store passager skibe, der transporterede danske udvandrere til New York.